فایل وکتور بکگراند انتزاعی گلس‌فورمیک

فایل وکتور بکگراند انتزاعی گلس‌فورمیک
نوع فایل
ai و eps
تاریخ انتشار
28 آگوست 2022
45,000 تومان 35,000 تومان٪22 تخفیف

فایل وکتور بکگراند انتزاعی گلس‌فورمیک

فایل وڪتور بڪگراند انتزاعے گلس‌فورمیڪ

 

Word3

 

 

وکتور چیست و کاربرد آن چیست ؟

با سلام

دوستان گرامی امروز با آموز { وکتور چیست } در خدمت شما هستم .

  • وکتور چیست ؟؟؟
  •  همه چیز درباره{ وکتور }
  • خصوصیات وکتور و نحوه استفاده از وکتورها

نیاز به توضیح مختصری در مورد فایل های وکتور دیدم که کسانیکه با این دسته ازفایلهای برخورد میکنند و آشنایی ندارند بدهم . فایلهای وکتور را بافرمت های AI , EPS , WMF و… خواهید یافت  ، معمولا برای استفاده از این گونه فرمت ها ، شما میتوانید از نرم افزارهای از قبیل Adobe Illustrator , Corel , Photoshop و… استفاده نمایید.خصوصیاتی که این دسته از فایلها با این فرمت ها دارا هستند را میتوان به چند مورد اشاره نمود :  زوم بر روی این گونه فایلها بدون افت کیفیت یا باصطلاحی بدون رنجه شدن تصویر – و همچنین بزرگ کردن فایل بدون افت کیفیت – قابلیت تغییر دراین گونه فایلها با این فرمت ، یعنی اینکه شما میتوانید مثلا فایلی با فرمت EPS را در داخل برنامه کرل وارد کرده و آنرا تیکه تیکه کنید و تغییراتی از نظرظاهر به آنها بدهید و شکل و یا …. جدیدی ایجاد نمایید. فایلهای وکتور به تصاویر raster شده نیز تبدیل میگردند ، که گاها bitmap نیز نامیده میشوند.این توضیحات را لازم دیدم تا کسانیکه در این سایت این دسته از فایلهای را برای دانلود مشاهده میکنند ، متوجه باشند که کاربرد این نوع فرمت از فایلها چیست .

وکتور از رایج‌ترین فرمت‌های تصویری برداری محسوب می شود. در وکتور تصویر در قالب مجموعه‌ای از مشخصات هندسی مانند نقاط، خطوط، منحنی‌ها، دایره‌ها و چند ضلعی‌ها ذخیره می‌شود. تصاویر در فایل وکتور از خطوط و منحنی‌هایی به نام بردار تشکیل شده‌اند که در آن اطلاعات راجع به رنگ و سایز به صورت ریاضی تعریف می‌شوند .

با این که این گونه فایل‌ها حجم کمی دارند، ولی می‌توان به مقدار بی‌نهایت اندازه‌ی این تصاویر را بدون از دست دادن کیفیت تغییر داد. این تصاویر مستقل از رزولوشن هستند و می‌توان آن‌ها را بزرگ و کوچک کرد و در هر رزولوشن بدون از دست دادن جزئیات و وضوح آن تصویر را چاپ کرد. فایل لایه باز وکتور فرمت خروجی برخی از نرم افزار‌های گرافیکی مثل Adobe illustrator و Corel است .

 

Word3

 

کاربرد وکتور

وکتور در طراحی انواع بنرهای تبلیغاتی ، اینفوگرافیک‌ها، کارت ویزیت‌، بروشور‌، من‌های رستوران‌، کاتالوگ و… عصای دست طراحان است. گفتیم که وکتور فایلی لایه باز است این یعنی می‌توانیم به راحتی هر ایده‌ای را که داشته باشیم، طراحی کنیم.

در صورت باز کردن این فایل ها در نرم افزار Adobe Illustrator و Corel فایل ها به صورت لایه باز اجرا می‌شوند و شما می‌توانید بدون پایین آمدن کیفیت هرگونه تغییری در فایل بدهید.

فرمت فایل‌های وکتور

 

فایل‌های وکتور با انواع فرمت‌های ai, eps, pdf, svg  دیده می‌شوند:

Ai:

پسوند AI یک پسوند اختصاصی برای شرکت ادوبی (Adobe) است. این فرمت معمولا در گرافیک‌های دیجیتال مثل لوگو‌ها استفاده می‌شود.

Eps:

یکی از فرمت‌هایی که هم در نرم‌افزار‌هایی مانند کورل و ایلوستریتور اجرا می‌شود و هم می توان آن را در نرم‌افزار معروف فتوشاپ باز نمود، esp است. این فرمت دارای کد‌های پست‌اسکریپ بوده که به وسیله‌ی آن کیفیت تصویر در نرم‌افزار فتوشاپ حفظ می‌گردد.

Pdf:

این فرمت استاندارد برای فایل‌‌ها و اسناد قابل حمل توسط ادوبی طراحی شده است و به معنای سند قابل حمل است که می‌تواند شامل متن، تصویر و استایل خاصی باشد.

Svg:

یکی از شناخته‌شده‌ترین فرمت‌های ذخیره‌ی فایل‌های وکتور، فرمت SVG است. SVG براساس XML است، این یعنی هم برای کامپیوتر و هم افراد قابل خواندن است. از SVG می‌توان در طراحی وب استفاده کرد تا با بزرگ کردن عکس، افت کیفیتی دیده نشود.

 

معرفی نرم‌افزارهایی که از فرمت‌های فایل‌های وکتور پشتیبانی می‌کنند

در بین نرم‌افزارهای گرافیکی محبوب، قدرتمند‌ترین نرم‌افزارهای ساخت وکتور adobe illustrator و Coreldraw هستند. برای باز کردن فرمت‌هایی چون eps یا ai می‌توان از photoshop نیز استفاده کرد.

اگر وکتور را در فتوشاپ باز کنید ابتدا کیفیت و اندازه را از شما می‌پرسد. این نرم‌افزار برای کارهای معمولی و بدون ویرایش فایل وکتور مناسب‌تر است. adobe acrobat بهترین نرم‌افزار ویرایش اسناد pdf است.

نمایش لایه باز وکتورها در کدام نرم افزارها میسر است؟

در صورت استفاده از نرم افزار adobe illustrator و Coreldraw در طراحی وکتور، فایلها به صورت لایهباز اجرا میشود و شما میتوانید هرگونه تغییری در فایل، بدون کاهش کیفیت ایجاد کنید؛ تغییرات زیادی از جمله حذف، تغییر رنگ ، جابجایی طرح و …

ویژگی‌های وکتورها

فایل‌های وکتور بر پایه‌ی ریاضیات و فرمول ساخته شده‌اند بنابرابن می توان این نوع تصاویر را بدون افت کیفیت، تقریبا تا اندازه‌های نامحدود بزرگ یا کوچک کرد. . از فایل‌‌های شامل وکتور به خوبی می‌توان در صنعت چاپ بهره گرفت زیرا با توجه به اینکه این فایل‌‌ها از منحنی‌های ریاضی تشکیل شده‌اند، در هر اندازه‌ای، با وضوح بسیار بالا چاپ می‌شوند.

به‌طور‌مثال، اگر یک لوگوی وکتور طراحی کرده‌اید می‌توانید آنقدر بزرگش کنید تا بر روی یک تابلوی تبلیغاتی چاپ شود یا آنقدر کوچک که بر روی یک کارت ویزیت قرار بگیرد. از جمله ویژگی‌های دیگر فایل‌های وکتور، حجم کم آن‌ها است زیرا همانطور که گفته شد، این فایل‌ ها با روابط ریاضی ایجاد می‌شوند و نیازی به اشغال فضای زیاد ندارند.

 

تبدیل فایل‌های وکتور به تصاویر raster یا bitmap

با استفاده از نرم‌افزار کورل دراو می‌توان تصاویر برداری یا وکتور را به بیت‌مپ یا رستر تغییر داد. برای این کار ابتدا یک تصویر وکتور را به محیط کورل وارد کنید. سپس به منوی Bitmap رفته و گزینه‌ی Convert To Bitmap را انتخاب کنید.

سپس در پنجره‌ای که برای تنظیم خصوصیات باز شده است کیفیت تصویر را در قسمتِ Resolution تعیین کرده و همچنین در قسمت Color تنظیمات رنگ را برای تبدیل انتخاب کنید. فعال کردن Anti-aliasing باعث ظاهر نرم و هموار لبه‌های تصویر می‌شود. گزینه‌ی نهایی هم برای تنظیم شفافیت اطراف اشیاء به کار می‌رود.

تبدیل تصاویر bitmap به فایل‌های وکتور

برای این کار می توان از نرم‌افزار Photoshop یا CorelDraw یا vector magic استفاده کرد. مثلا در کورل ابتدا باید فایل بیت‌مپ مورد نظررا با استفاده از import به برنامه وارد کرد.

با انتخاب کردن تصویر بیت‌مپ ، گزینه‌ی Trace Bitmap در نوارِ خصوصیات ، فعال می‌شود. که با کلیک بر روی آن می‌توانید ، گزینه‌ی Quick Trace را از لیست انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه ، تبدیل به سرعت انجام می‌شود.

تفاوت فایل‌های bitmap با وکتورها

در امور گرافیکی، دو دسته‌ی اصلی به نام گرافیک برداری (وکتور) و گرافیک شطرنجی که به آن رستر یا بیت‌مپ می‌گویند وجود دارد. تصاویر رستر از لایه‌های پیکسلی تشکیل شده‌اند و اگر کمی آن‌ها را بزرگ‌ تر کنیم، به صورت مربع‌های رنگی دیده می ‌شوند.

زمانی که یک تصویر رستر ایجاد شود، نمی‌توان آن‌ را بدون افت کیفیت، بزرگ کرد. اما همانطور که گفتیم تصاویر وکتور با وضوح کامل بزرگ‌تر یا کوچک‌تر می‌شوند. در بیت مپ اطلاعات هر پیکسل ذخیره می شود .هر چقدر تعداد پیکسل‌های یک تصویر، بزرگ‌تر باشد، حجم فایل حاوی آن نیز بزرگ‌تر خواهد بود. اما فایل‌های برداری حجم بسیار کمتری دارند.

در هنگام کار با تصاویر بیت‌مپ شما قادر هستید بر روی هر پیکسل جداگانه کار کنید و گستره رنگ زیادی ایجاد کنید. تصاویر پیکسلی به شما این امکان را می‌‌دهند تا تغییرات جزئی رنگ‌ها و تن‌های رنگی را به طور دقیق ببینید، اما در تصاویر وکتوری جزئیات کم‌تری در مقایسه با پیکسل می توان به دست آورد و افکت‌های تصویری مانند سایه و انعکاس باید با اضافه کردن اجزا تصویری جداگانه مجددا طراحی شوند. معرفی ۳ نرم‌افزار طراحی وکتور

نرم‌افزار Illustrator محصول شرکت Adobe بوده و یکی از بهترین نرم‌افزار های ایجاد و ویرایش فایل‌های وکتور است.این نرم‌افزار در صنعت به‌عنوان یک نرم‌افزار استاندارد برای وکتور در نظر گرفته شده است. با این نرم‌افزار امکان طراحی لوگو، تایپوگرافی و تصویرسازی را برای چاپ، استفاده در وب، تلفن همراه و فایل ویدیویی خواهید داشت.

نرم‌افزار Corel Draw انتخاب دیگر حرفه‌ای‌ها برای طراحی فایل‌های وکتور است. قدرت اصلی این نرم‌افزار در ایجاد و ویرایش فایل‌های گرافیکی-برداری یا Vector است. اما اگر به دنبال نرم‌افزاری برای ساخت و ادیت تصاویر وکتور هستید، قطعا Corel Draw بهترین انتخاب است.

با نرم‌افزار Inkscape می‌توانید وکتورهای گرافیکی طراحی کنید. نرم‌افزار Inkscape یک نرم‌افزار متن ‌باز برای ساخت و ویرایش فایل‌های وکتور است. این نرم‌افزار با استفاده از استاندارد W3C گرافیک برداری مقیاس پذیر با فرمت SVG می‌سازد و می‌تواند یک جایگزین رایگان برای برنامه‌های ذکرشده باشد.

سخن پایانی

وکتورها می‌توانند موجب سادگی و سرعت در انجام پروژه‌های طراحی شوند. با استفاده از وکتورها، طراحان در زمان خود و در نتیجه هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کنند و در عین حال، نتایجی با کیفیت بالا بدست می‌آورند.

بهره‌‌گیری از وکتور در طراحی‌های مدرن ، نقش بسیاری دارد. وکتور تقریبا خالق تمام تایپوگرافی ‌های امروزی است. مدل‌سازی‌های سه ‌بعدی و گرافیک‌های کامپیوتری امروز، مدیون پیشرفت و توسعه در هنر وکتور و تصویرسازی است.

 

چگونه از این فایل ها استفاده نمائیم؟ اینگونه فایل ها با فرمت EPS,ai,wmf,و… می توان مشاهده کرد، که برای باز کردن این فایل ها می توان از نرم افزار های زیر استفاده کرد:

  • Adobe Illustrator
  • Corel
  • Photoshop
  • و..

در صورت باز کردن این فایل ها در نرم افزار Adobe Illustrator  و Corel فایل ها به صورت لایه بازاجرا می شود و شما می توانید هرگونه تغییری در فایل بدهید بدون پایین آمدن کیفیت . برای باز کردن فایل های EPS ,ai و WMf در فتوشاپ طرح مورد نظر به صورت یک لایه در قسمتLayer اضافه می شود و برای کارهای معمولی و بدون ویرایش فایل می توان استفاده کرد. طریقه باز کردن فایل ها در نرم افزار های گرافیکی :

از منوی فایل گزینه Open ، سپس پنجره Open File باز می شود

فایل مورد نظر خود را انتخاب و بروی گزینه Open کلید نمایید. خب دوستان عزیز تا اینجا چه چیزایی فهمیدیم ؟؟؟

  • اینکه فرمت های رایج وکتور چی هست .
  • با کدوم نرم افزارها میتونیم فایل های وکتوری رو اجرا و ویرایش کنیم .
  • تفاوت فایل های وکتوری و پیکسلی در چی هست .

 

 

 

سوالات متداول در مورد وکتور

چرا بهتر است در طراحی لوگو از وکتور استفاده کنیم؟

وکتورها حجم کمی داشته و مستقل از رزولوشن هستند. می‌توان آن‌ها را بزرگ و کوچک کرد و در هر رزولوشن بدون از دست دادن جزئیات و وضوح آن تصویر را چاپ کرد.

بهترین نرم‌افزارهایی که از فایل‌های لایه باز وکتور پشتیبانی می‌کنند؟

ادوبی ایلاستریتور و کورل دراو. در صورت باز کردن فایل‌های وکتور در نرم افزار Adobe Illustrator و Corel فایل ها به صورت لایه باز اجرا می‌شوند و شما می‌توانید بدون پایین آمدن کیفیت هرگونه تغییری در فایل بدهید

 

 

 

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد. 
  • درصورتی ایمیلی دریافت نکردید برای دریافت لینک دانلود بعد از ورود به حساب کاربری به بخش تاریخچه پرداخت مراجه کنید 
  • مهم : در صورت اشکال در پرداخت با درگاه زرین پال از درگاه دوم ( زیبال ) استفاده کنید 
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.