تقویم آنلاین میلادی ، قمری و شمسی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

به اشتراک بگذارید

نمایش ابزار در سایت شما

تقویم هجری شمسی، قمری و میلادی

تقویم آنلاین میلادی ، قمری و شمسی ایران

تقویم‌ها از قدیم‌الایام برای محاسبه زمان و تعیین رویدادها و مناسبت‌ها استفاده می‌شدند. در ایران، سه نوع تقویم معمولاً استفاده می‌شود: تقویم میلادی، قمری و شمسی. در این مقاله، به معرفی و توضیح این سه تقویم آنلاین در ایران می‌پردازیم.

تقویم میلادی، مبتنی بر تقویم گریگوریان است که بر اساس سال خورشیدی حساب می‌شود. این تقویم شامل ۱۲ ماه است که هر ماه به تعداد روزهای مختلفی می‌باشد. تقویم میلادی بر اساس تقسیم یک سال شمسی به ۳۶۵ روز و در صورت برخورد با سال کبیسه، ۳۶۶ روز است. تقویم میلادی در جهان به عنوان تقویم رسمی بیشتر استفاده می‌شود و به عنوان تقویم بین‌المللی مورد توافق قرار گرفته است.

تقویم قمری، مبتنی بر سال قمری است و بر اساس حرکت ماه‌ها حساب می‌شود. ماه قمری ۲۹ یا ۳۰ روز دارد و سال قمری ۳۵۴ یا ۳۵۵ روز می‌باشد. تقویم قمری بیشتر توسط جوامع اسلامی استفاده می‌شود و برای محاسبه روزهای مذهبی و مناسبت‌های اسلامی به کار می‌رود.

تقویم شمسی، مبتنی بر سال خورشیدی است و بر اساس حرکت خورشید حساب می‌شود. سال شمسی ۳۶۵ روز دارد و در صورت برخورد با سال کبیسه، ۳۶۶ روز خواهد بود. تقویم شمسی در ایران به عنوان تقویم رسمی استفاده می‌شود و برای تعیین تعطیلات رسمی و مناسبت‌های ملی استفاده می‌شود. همچنین، برخی نرم‌افزارها و سایت‌ها تقویم شمسی را برای محاسبه تاریخ‌های شخصی و اطلاعات مربوط به اوقات شروع و پایان روزها استفاده می‌کنند.

از آنجا که هر سه تقویم به روش‌های مختلفی برای محاسبه زمان و تعطیلات استفاده می‌کنند، در طول سال می‌توان تاریخ‌ها را از یک تقویم به دیگری تبدیل کرد. برای این کار، بسیاری از سایت‌ها و برنامه‌های موبایل وجود دارند که قابلیت تبدیل تاریخ‌های میلادی به تاریخ‌های قمری و شمسی را دارند و بالعکس.

در نتیجه، تقویم آنلاین میلادی، قمری و شمسی ایران ابزارهای مهمی هستند که در اینترنت و برنامه‌های موبایل مورد استفاده قرار می‌گیرند. این ابزارها به کاربران امکان می‌دهند تاریخ‌ها را بر اساس تقویم مورد نظر خود تبدیل کنند و به آنها اطلاعات لازم درباره تعطیلات و مناسبت‌ها را بدهند. همچنین، این تقویم‌ها به عنوان یک راهنمای مهم برای برنامه‌ریزی رویدادها و مناسبت‌های شخصی و حرفه‌ای نیز استفاده می‌شوند.

 

 


تقویم وسیله ای است که از آن برای به یادآوردن تاریخ ها و مناسبت های مهم استفاده می کنیم. در ابتدا انسان ها برای نشانه گذاری روزهای خود آنها را می شمردند اما به با گذشت زمان و با آشنایی انسان با علوم های مختلف تقویم به وجود آمد. به طوری کلی سه نوع تقویم وجود دارد:

  •  میلادی - مبداء آن تولد حضرت عیسی مسیح است و به همین علت توسط اکثر افرادی که دارای دین مسیح هستند استفاده می شود.
  •  قمری – مبداء آن هجرت حضرت محمد (ص) از مکه به مدینه است و بیشتر توسط افراد مسلمان سراسر جهان استفاده می شود. تقویم قمری براساس گردش ماه به دور زمین است و با گردش یک دور کامل آن یک ماه در نظر گرفته می شود و با گشت 12 ماه 1 سال محاسبه می شود.
  •  شمسی – اول بهار مبداء سال شمسی است که همان طور که در بالا بدان اشاره نمودیم در این زمان حضرت محمد (ص) از مکه به مدینه هجرت نمودند. تقویم  شمسی براساس شمارش فصل ها و چرخش زمین به دور خورشید شکل گرفته است و توسط افراد آرایایی و یونانی استفاده می شود.

 

تقویم شمسی، میلادی و قمری آنلاین زی فایل

همانطور که می دانید ما به سمت دیجیتالی شدن پیش می روی به طوری حتی کتاب های مورد استفاده ما دیجیتالی و به فرمت PDF است. تقویم هم از این موضوع مستثنی نیست. شما می توانید با استفاده از تقویم آنلاین زی فایل به تقویم میلادی، قمری و شمسی دسترسی پیدا کنید و مناسبت های و روزهای دیگر را مطالعه بفرمایید و در بین ماه و سال گردش کنید.

همانطور که مشاهده می فرمایید شما می توانید از طریق دو منوی کرکره ای که در بالای تقویم وجود دارد سال و ماه را انتخاب کنید و از سمت چپ مناسبت های مربوطه را مطالعه بفرمایید. با استفاده از تقویم آنلاین زی فایل شما می توانید به تقویم سال 1397، تقویم سال 1396 و ...، تقویم میلادی سال 2018، تقوی میلادی سال 2017 و...، مناسبت امروز و غیره دسترسی پیدا کنید.

سبد خرید
ورود به سایت