محاسبه آنلاین کم کربوهیدرات و ماکرو کتو | زی ابزار

محاسبه آنلاین کم کربوهیدرات و ماکرو کتو | زی ابزار

محاسبه ماکرو

محاسبه آنلاین کم کربوهیدرات و ماکرو کتو

اگر به دنبال یک ماشین حساب کتو یا ماشین حساب کم کربوهیدرات برای کاهش وزن یا افزایش وزن هستید، به جای مناسبی رجوع کرده اید! این نرم‌افزار کمک می کند تا بفهمید چه مقدار درشت مغذی، برای رسیدن به اهداف خود نیاز دارید.
در کنار وارد کردن اطلاعات خود ، می توانید نوع رژیم غذایی مورد نظر خود را انتخاب کنید و حتی آن را متناسب با نیاز خود تنظیم کنید.

تاریخ تقریبی روز زایمان شما می باشد. تاریخ سزارین با تشخیص پزشک چند روز زودتر انجام می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محاسبه آنلاین کم کربوهیدرات و ماکرو کتو | زی ابزار

به اشتراک بگذارید

نمایش ابزار در سایت شما

محاسبه آنلاین کم کربوهیدرات و ماکرو کتو | زی ابزار

محاسبه آنلاین کم کربوهیدرات و ماکرو کتو | زی ابزار


کربوهیدرات خالص چیست؟

کربوهیدرات خالص میزان کربوهیدرات موجود در غذا پس از کم شدن فیبر آن است. گرچه فیبر موجود در غذا به طور کامل هضم و جذب نمی‌شود، اما هنوز همه متخصصانی که موافق رژیم غذایی کم کربوهیدرات هستند به این موضوع اشاره‌ای نکرده‌اند. به علاوه در کسانی که دیابت نوع یک دارند، فیبر ممکن است موجب باد کردن شکم شده و هورمون‌هایی آزاد کند که قند خون را بالا ببرد. بنابراین می‌توانید فیبر کربوهیدرات را کم کنید تا کربوهیدرات خالص حاصل شود.
نمونه روش محاسبه کربوهیدرات خالص: ۱۰۰ گرم گل کلم حاوی ۵ گرم کربوهیدرات است که ۲ گرم آن فیبر است. ۵ گرم کربوهیدرات منهای ۲ گرم فیبر= ۳ گرم کربوهیدرات خالص.
بسیاری از غذاهای فرآوری‌شده کم کربوهیدرات برچسب “کربوهیدرات خالص” دارند، به این معنی که فیبر و شیرین‌کننده‌های تحت عنوان الکل‌های قندی را از آن کم کرده‌اند. مطالعات نشان داده‌اند برخی از این افزودنی‌ها می‌توانند تا حدودی جذب شده و قند خون را بالا ببرند. در واقع برچسب “کربوهیدرات خالص” روی غذاهای بسته‌بندی‌شده می‌تواند گمراه‌کننده باشد.
در محاسبه کربوهیدرات خالص، تنها کافی است میزان فیبر را از کل کربوهیدرات کم کنید. توصیه می‌شود به جای غذاهای فرآوری‌شده و بسته‌بندی‌شده، از غذاهای کامل و تازه استفاده کنید.

رژیم غذایی کتوژنیک چیست؟

رژیم غذایی کتوژنیک، رژیم کیتو یا رژیم کتون‌زا یک گونه رژیم غذایی است با چربی زیاد، اندازه کافیِ پروتئین و قندِ اندک، که بدن را وادار می‌کند تا بجای قند، از چربی برای تأمین انرژی استفاده کند. از این رژیم برای درمان صرع‌های مقاوم به درمان در کودکان استفاده می‌شود.
در حالت عادی، قندهای موجود در غذا در بدن انسان به گلوکز مبدل شده و در سرتاسر بدن – به‌ویژه مغز – پخش می‌شود تا به عنوان منبع انرژی، سوزانده شود. حال اگر در رژیم غذایی، مقدار قند کم باشد، کبد، چربی را به اسید چرب و اجسام کتونی مبدل می‌کند. این اجسام کتونی به مغز رفته و جایگزین گلوکز می‌شود. هرگاه سطح اجسام کتونی در خون (و مغز) بالا برود و کتوزیس ایجاد شود، شمار حملات صرعی کاهش می‌یابد.
تقریبا نیمی از کودکان و جوانان مبتلا به صرع که یکی از اینگونه رژیم‌ها را آزموده‌اند، شاهد کاهش شمار حملات صرعی‌شان به نصف بوده‌اند و این اثرِ مطلوب، حتی پس از قطع کردن رژیم ادامه داشته‌است. شواهدی در دست است که نشان می‌دهد بزرگسالان مبتلا به صرع هم ممکن است از این رژیم غذایی سود ببرند و یک رژیم نه‌چندان سفت‌وسخت نظیر «رژیم غذایی اتکینز تعدیل‌شده» نیز به همان اندازه مؤثر است.برخی از عوارض جانبی رژیم کتوژنیک عبارتند از یبوست، بالا رفتن کلسترول، کاهش سرعت رشد و سنگ‌های کلیوی.
رژیم اولیه درمانی که در صرع کودکان بکار می‌رود، فقط آن اندازه‌ای پروتئین دارد که برای رشد و ترمیم بدن و تأمین کالری لازم برای تناسب قد و وزن در آن سن، کافی باشد. رژیم کتوژنیکِ درمانیِ کلاسیک در دهه ۱۹۲۰ میلادی گسترش یافت و یک دهه بعد نیز همچنان رایج بود، ولی با ساخت داروهای ضد صرع، کم‌کم رو به فراموشی رفت. در این رژیم کلاسیک، نسبت وزنی چربی به پروتئین‌های ترکیبی و کربوهیدرات ۴ به ۱ است که برای به دست آوردنش می‌بایست از خوراکی‌هایی که محتوای کربوهیدراتشان بالاست (مثلا میوه‌ها و سبزیجات نشاسته‌ای، نان، پاستا، غلات و شکر) اجتناب کرد و در عوض مصرف غذاهای حاوی چربی، همچون مغزدانه‌ها، خامه و کره را افزایش داد. اغلب چربی‌های غذایی، از ملکول‌هایی به نام «تری‌گلیسرید با زنجیره بلند» تشکیل شده‌اند؛ ولی تری‌گلیسریدها با زنجیره متوسط (ام‌سی‌تی) که از اسیدهای چرب با زنجیره‌های کربنی کوتاه‌تر ساخته شده‌اند، ویژگی کتوژنیک بیشتری دارند. یک نمونه از رژیم کلاسیکِ کتوژنیک موسوم به «رژیم کتوژنیک ام‌سی‌تی» از گونه‌ای روغن نارگیل بهره می‌برد که غنی از تری‌گلیسریدهای زنجیره متوسط است و نیمی از کالری مورد نیاز را فراهم می‌کند. از آنجایی که در این نوع رژیم، چربی کمتری بکار می‌رود، میزان بیشتری از پروتئین و کربوهیدرات را می‌توان به آن افزود و در نتیجه بیمار، گوناگونی غذایی و حق انتخاب بیشتری دارد.
در میانه دهه ۹۰ میلادی، جیم آبراهامز که پسرش از صرع شدید و مقاوم‌به‌درمان رنج می‌برد و با این روش به خوبی درمان شده بود، با تأسیس «بنیاد چارلی» ، به ترویج دوباره آن پرداخت. از جمله کارهای تبلیغاتی وی حضور در برنامه تلویزیونی دیتلاین ان‌بی‌سی و کارگردانی و تهیه تله‌فیلم …اول، آسیب نرسان با هنرنمایی مریل استریپ بود. این بنیاد همچنین، پشتیبانی مالی از یک مطالعه پژوهشی در چندین مرکز را به‌عهده گرفت که نتایجش در ۱۹۹۶ میلادی منتشر شد و آغازی برای توجه علمی دوباره به این رژیم غذایی درمانی بود. به‌غیر از صرع، چندین استفادهٔ درمانی احتمالی دیگر برای این رژیم وجود دارد که در دست پژوهش و بررسی است و برخی از آن‌ها عبارتند از: درمان بیماری آلزایمر، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک، اوتیسم، تومور مغزی، سردرد، آسیب مغزی، درد، بیماری پارکینسون و اختلالات خواب.

رژیم کم کربوهیدرات چیست؟

رژیم کم کربوهیدرات یا لوکارب به وسیله رژیم اتکینز و دیگر رژیم های کاهش وزن که کربوهیدرات پایینی دارند به شهرت رسید. رژیم های کم کربوهیدرات شناخته شده ترین روش برای کاهش وزن سریع هستند. هنگامی که صحبت از رژیم ‌های کم کربوهیدرات می شود اولین چیزی که به ذهن خطور می کند خوردن مقدار بالایی از گوشت، پنیر، چربی و کره است اما تحقیقات نشان می دهند در صورتی که رژیم کم کربوهیدرات به صورت صحیحی انجام شود سلامتی شما را تهدید نخواهد کرد.
در حقیقت مطالعات نشان می دهند که رژیم های کم کربوهیدرات مانند رژیم کتوژنیک نه تنها برای کاهش وزن بسیار موثر است بلکه دیگر جنبه های سلامتی شما هم بهتر خواهند شد. از دیگر فواید رژیم کم کربوهیدرات می توان بهبود سطح قند خون، سلامت اعصاب و تعادل هورمونی را نام برد.
در رژیم کم کربوهیدرات شما مواد خوراکی حاوی این درشت مغذی مانند قند، غلات، سبزیجات نشاسته ای و میوه ها را محدود کرده و بر روی مواد خوراکی حاوی چربی و پروتئین بالا را جایگزین می کنید.
رژیم های کم کربوهیدرات سبک زندگی جدیدی نیستند و بیشتر از یک قرن است که در جامعه پزشکی و برای اهداف مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. بر پایه دهه ها تحقیق انجام شده انجام رژیم کم کربوهیدرات را با فواید زیر مرتبط می‌ دانند:
– کاهش وزن سریع
– کاهش گرسنگی
– کنترل بهتر قند خون و انسولین
– بهبود عملکرد شناختی
– کاهش فاکتورهای بیماری قلبی
– کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها
اغلب فواید رژیم ‌های کم کربوهیدرات به خاطر کاهش یا در برخی موارد حذف تمام گلوکز است. گلوکز یا دیگر مولکول هایی که می توانند به گلوکز تبدیل شوند در تمامی مواد غذایی حاوی کربوهیدرات مانند غلات و حبوبات، سبزیجات نشاسته ای، میوه ها و شیرین کننده ها وجود دارد. حتی آجیل ها، دانه ها و سبزیجات نیز حاوی مقدار کمی از گلوکز هستند.

رژیم های لوکارب چگونه عمل می کنند؟

رژیم های کم کربوهیدرات یک عامل موثر هستند زیرا که باعث می‌ شوند که ذخایر گلوکز به سرعت خالی شده و هنگامی که سطح گلوکز پایین باشد بدن شما از چربی به عنوان یک منبع سوخت جایگزین استفاده می کند. حالا ممکن است این چربی از ذخایر بدن باشد یا از مواد غذایی به دست آید.
بدن ما به طور معمول از گلوکز یا قند به عنوان انرژی استفاده می کند اما بدن ما قادر به تولید گلوکز نیست و تنها می‌ تواند به مدت ۲۴ ساعت در عضلات و کبد ذخیره کند. هنگامی که با انجام رژیم کم کربوهیدرات گلوکز در دسترس نباشد بدن از ذخایر چربی خود استفاده خواهد کرد. به همین خاطر است که رژیم های کم کربوهیدرات اغلب منجر به کاهش وزن سریع و دیگر بهبودی های متابولیسمی در مدت زمان کوتاهی می شوند.

سبد خرید
ورود به سایت